Search opdracht

Verantwoording

Alleen blijven is geen optie als het anders kan

Samen met een passende partner het leven inhoud, betekenis en stimulans geven leidt tot levensgeluk. Met een fijne partner is het leven gezelliger, boeiender, aantrekkelijker en rijker.

Onze opdracht is het zoeken en vinden van een passende partner voor een langdurige relatie. Opdrachtgevers zijn bijzondere mannen en vrouwen in de high end van onze samenleving. Het vinden van een specifiek goed passende partner voor deze mannen en vrouwen is geen sinecure. Veel moet worden gezien en begrepen. Het bij elkaar passen luistert nauw.

Maximaliseer de kans uw partner te vinden

De werkwijze van Pier Ebbinge Relationship is persoonlijk, uitermate zorgvuldig en discreet. Het vraagt om kunde, inzet, aandacht voor imponderabilia, betrokkenheid en tijd. Onze marktpositie, maatschappelijke inbedding en reputatie zijn van grote invloed op de kans voor u te kunnen slagen.
De honoraria en de kosten lijken hoog maar zijn dit beslist niet. Een goed passende partner is natuurlijk van veel grotere waarde dan de aanschaf van een tweede huis, het kopen van een auto of boot, het verwerven van een kostbaar kunstobject of de keuze voor een kostbare vakantie. De kosten zijn voor wie het zich kan permitteren geen onderwerp.

Samen ben je rijker

De rijkdom betreft de gelukkige, bestendige relatie. Het gaat hierbij om de thuishaven, er zijn voor elkaar, je voor elkaar verantwoordelijk weten, om wat je samen doet en deelt, om kleur en fleur. De materiële aspecten spelen bij dit gevoel van rijkdom geen rol. Wel zijn er in een high end relatie van partners van boven de veertig en al helemaal van partners van boven de zestig twee inkomens en/of vermogens. Dit maakt het mogelijk dingen te doen die het leven meer comfortabel, aantrekkelijk en boeiend maken. Ook dit maakt rijker.

Zie:
Testimonials. klik hier