High end partner search

Bijzondere mensen willen een bijzondere partner

Achtergrond
Pier Ebbinge was oprichter, naamgever en managing partner van een toonaangevend bureau in executive search. Met dit bureau heeft hij geen bemoeienis meer. Begin 2010 is Pier Ebbinge Relationship van start gegaan. Het bureau is gespecialiseerd in persoonlijke partner search in de high end van onze maatschappij. De werkwijze is uniek.

Geen corona risico
Hierna wordt de werkwijze van persoonlijke partner search beschreven. Door de corona problematiek zijn er tijdelijk twee afwijkingen:

1. Het persoonlijke contact in interviews wordt vermeden. Meestal zijn de interviews nu telefonisch. Goede foto’s zijn belangrijk. Is het interview thuis weer mogelijk dan wordt hiervoor gekozen.
2. Het persoonlijke contact van onze opdrachtgever met een mogelijke partner vraagt om een incubatieperiode van waarschijnlijk twee weken. Dit is een aanloopperiode van telefonisch en digitaal contact. Zijn beiden in die periode gezond, dan volgt een ontmoeting.

Werkwijze Pier Ebbinge Relationship
Pier Ebbinge Relationship vindt vrijwel altijd de partner die bij u past. De werkwijze is persoonlijk, professioneel, discreet, vertrouwd en uitgesproken kansrijk. De start is interview, gesprek en advies. Het gaat hierbij om de evaluatie van uw levensloop, signatuur en partner wensen

Na het besluit een opdracht te verstrekken worden de advertentietekst geschreven en de advertenties geplaatst. De wervende kracht is specifiek en groot. Het lezersbereik van de bladen is meer dan één miljoen. Op de advertenties wordt goed gereageerd. Met de mannen of vrouwen die zouden kunnen passen worden interviews gevoerd. Na de voorselectie wordt onze opdrachtgever over de meest interessante mogelijke partners geïnformeerd. Vervolgens is er de introductie. Gedurende de gehele procedure is er mentorship en advies.

Zie in deze website de informatie onder Mentor, klik hier

Bijzondere mensen willen een bijzondere partner
Anders dan verondersteld zijn het vooral succesvolle, aantrekkelijke en karaktervolle vrouwen en mannen die niet of moeilijk een passende partner vinden. Zij staan in de belangstelling, hebben persoonlijkheid en een interessante leefwereld. Juist dan wil je een partner die specifiek goed past. En die zijn schaars. In de eigen periferie zijn ze er zelden.

De partner wensen hebben vooral te maken met persoonlijkheid, aard, autonomie, sociaal-maatschappelijk niveau, menselijke kwaliteit, stijl en uiterlijk. Juist als iemand bijzonder is blijkt het vinden van de geschikte partner moeilijk te zijn. Dit is zo ook als de wensen en verwachtingen bescheiden en realistisch zijn.

Grote kans van slagen
Bij Pier Ebbinge Relationship is het vinden van een passende partner geen toevalstreffer. Kansen worden geboden die u zelf niet hebt. De reputatie in de top van de maatschappij, de ervaring en de professionaliteit zijn van grote waarde voor zoeken, vinden en matchen. Judicium van een opdrachtgeefster: "Pier Ebbinge doet zijn werk op excellente wijze. Hij heeft grote mensenkennis en een uitstekend gevoel voor de juiste match."

Digitale partner Search
Er is een tweede website, www.perelatie.nl, die zich richt op digitale partner search. De werkwijze is onvergelijkbaar met Pier Ebbinge Relationship. Het ledenbestand is klein. Voor informatie: klik hier.