High end partner search

High end relatie

De high end

De klassieke elite is vrijwel verdwenen. Gemeenschappen boden tot ruim een halve eeuw geleden plaatsbepaling. Je wist wat kon en van je werd verwacht. Normen en leef discipline waren bekend. De wereld wordt nu getekend door onafhankelijkheid, individualisering en persoonlijke keuzes.

Er is sociale doorstroming. Het ‘zo heurt het’ is cabaretesk. Sociale taboes zijn er bijna niet meer. De kruiwagen is weg. Hoe in het leven er wat zinnigs van te maken bepaal je zelf. Wij zijn nog nooit zo vrij geweest. Die vrijheid heeft een prijs. Er is te veel ieder voor zich. Dit maakt hetero en andere relaties niet eenvoudig.

De huidige high end zijn de klassieke elite en betekenisvolle ondernemers, commissarissen, bestuurders, managers, wetenschappers en professionals.
Hun partner wensen hebben rationele en emotionele overwegingen waarbij het vooral gaat om karakter/aard, authenticiteit, maatschappelijk niveau, persoonlijke stijl, uiterlijk en gemeenschappelijke interesses.

Relatie van veertigers en vijftigers

Een goede relatie heeft als noemer dat er een thuishaven is. Voor beide partners en de kinderen als die er zijn. Zelfkennis, respect en aandacht zijn vereist. Kiezen voor de ander. Het mislukken van een relatie is meestal het gevolg van meer IK dan jij en wij. Relaties veranderen. Partners groeien vaak uit elkaar.
Een relatie leeft op positieve zin, aandacht en respect. Bij relatiekeuze gaat het vooral om persoonlijkheid, chemie, aantrekking en aanknopingspunten. Je moet elkaar zien en aanvoelen. Te grote onafhankelijkheid, zelfoverschatting en niet realistische verwachtingen belemmeren.

Relatie van energieke zestigers en zeventigers

In toenemende mate is er veel tijd. Steeds meer mensen blijven na hun pensionering tientallen jaren fysiek en psychisch gezond. Er is ruimte en noodzaak van het leven iets te maken. Positief, met inzet en creativiteit.

Er moet actie zijn wil het goed gaan. Het kan hierbij om van alles gaan. Voorbeelden: er op uit, de natuur in, meer doen aan cultuur, tweede huis, camper of boot, vakanties, tijd besteden aan vrienden, dienstverlening, tuinieren, sport, een hobby. Maakt niet uit wat. Als er maar actie is. Mensen blijven te vaak onnodig alleen.